ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21-10-2010

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20-10-10 και ώρα 12.00 στα Γραφεία της ΑΝΟΛ ΑΕ στην Κρέστενα, ενημερωτικό σεμινάριο προς τους μελετητές για την προετοιμασία των φακέλων υποψηφιότητας, στα πλαίσια της 1ης Προκήρυξης του Προγράμματος. LEADER

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν στελέχη από τα παρακάτω Γραφεία

Επωνυμία :Έδρα:
Α.Χ. ΜΟΥΤΣΟΣ Ε.Ε.Μπιζανίου 7, ΠΥΡΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.Πατρόκλου 2 , ΠΥΡΓΟΣ
ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΖαΐμη &Μαγνησίας 19 , ΠΥΡΓΟΣ.
Παρασκευόπουλος ΠαναγιώτηςΠαπαφλέσσα 30, Πύργος
HARCOS S.A.Βαλτετσίου 1 & Μαιζώνος, ΑΜΑΛΙΑΔΑ

 

Από τα στελέχη της Αναπτυξιακής Ολυμπίας ΑΕ(ΑΝΟΛ ΑΕ) Ν. Θεοφιλόπουλο, Α. Γκαβού και Γ. Μαυροειδή παρουσιάσθηκαν αναλυτικά τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής με παρατηρήσεις και παραδείγματα, οι φάκελοι υποψηφιότητας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από τους υποψήφιους επενδυτές και άλλες λεπτομέρειες, ενώ συζητήθηκαν ερωτήσεις και ειδικότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι μελετητές κατά την προετοιμασία των φακέλων.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η καλύτερη ενημέρωση των μελετητών και η επίλυση ειδικότερων θεμάτων ώστε να υποβληθούν αρτιότερες και πιο ολοκληρωμένες μελέτες προς όφελος του Τοπικού Προγράμματος και των υποψηφιων επενδυτών.
Στα πλαίσια αυτά υπάρχει συνεχής επικοινωνία της εταιρείας με τους ενδιαφερόμενους αλλά και με τους μελετητές τους, για την επιλυση προβλημάτων. Η ΑΝΟΛ ΑΕ ενημερώνει και τους υπόλοιπους μελετητές που προετοιμάζουν προτάσεις και δεν παραβρέθηκαν στο σεμινάριο να επικοινωνούν με την εταιρεία εφόσον χρειάζεται.
Διευκρινίζεται επίσης ότι οι παραπάνω μελετητές δεν αποτελούν τους μόνους που έχουν δικαίωμα προετοιμασίας προτάσεων ούτε η παραπάνω κατάσταση αποτελεί κάποια διαπίστευση της ΑΝΟΛ ΑΕ προς αυτούς.

Διονύσιος Μπαλιούκος
Πρόεδρος ΕΔΠ

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]