ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ 6-9-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
07-09-2012
ΘΕΜΑ: 2o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 06-09-2012 και ώρα 11.00 στα Γραφεία της ΑΝΟΛ ΑΕ στην Κρέστενα, ενημερωτικό σεμινάριο προς τους μελετητές για την προετοιμασία των φακέλων υποψηφιότητας, στα πλαίσια της 2ης Προκήρυξης του Προγράμματος. LEADER
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν στελέχη από τα παρακάτω Γραφεία

ΟνοματεπώνυμοΕπωνυμία ΕταιρείαςΈδρα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Π.Δ.Ε Α .Ε.26ης Οκτωβρίου 54, ΠΥΡΓΟΣ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Π.Δ.Ε Α .Ε.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΟΛΑΣΑ.Χ. ΜΟΥΤΣΟΣ  Ε.Ε.Μπιζανίου 7, ΠΥΡΓΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝΠΥΡΓΟΣ
ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ«ΔΙΩΝΗ»  ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.)ΛΑΛΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
ΜΑΡΡΑ ΗΛΙΑΝΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΠατρόκλου 2  , ΠΥΡΓΟΣ
ΤΣΙΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 10 (Έναντι ΔOY) ΖΑΧΑΡΩ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣHARCOS S.A.Βαλτετσίου 1 & Μαιζώνος, ΑΜΑΛΙΑΔΑ

 

Από τα στελέχη της Αναπτυξιακής Ολυμπίας ΑΕ(ΑΝΟΛ ΑΕ) Ν. Θεοφιλόπουλο, Α. Γκαβού και Γ. Μαυροειδή παρουσιάσθηκαν αναλυτικά τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής με παρατηρήσεις και παραδείγματα, οι φάκελοι υποψηφιότητας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από τους υποψήφιους επενδυτές και άλλες λεπτομέρειες, ενώ συζητήθηκαν ερωτήσεις και ειδικότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι μελετητές κατά την προετοιμασία των φακέλων.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η καλύτερη ενημέρωση των μελετητών και η επίλυση ειδικότερων θεμάτων ώστε να υποβληθούν αρτιότερες και πιο ολοκληρωμένες μελέτες προς όφελος του Τοπικού Προγράμματος και των υποψηφιων επενδυτών.
Στα πλαίσια αυτά υπάρχει συνεχής επικοινωνία της εταιρείας με τους ενδιαφερόμενους αλλά και με τους μελετητές τους, για την επιλυση προβλημάτων.
Η ΑΝΟΛ ΑΕ ενημερώνει και τους υπόλοιπους μελετητές που προετοιμάζουν προτάσεις και δεν παραβρέθηκαν στο σεμινάριο να επικοινωνούν με την εταιρεία εφόσον χρειάζεται.

Διευκρινίζεται επίσης ότι οι παραπάνω μελετητές δεν αποτελούν τους μόνους που έχουν δικαίωμα προετοιμασίας προτάσεων ούτε η παραπάνω κατάσταση αποτελεί κάποια διαπίστευση της ΑΝΟΛ ΑΕ προς αυτούς.

Διονύσιος Μπαλιούκος
Πρόεδρος ΕΔΠ

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ

 

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]