ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1-02-23 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων(Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων& Υποδομών), συνάντηση του Προέδρου ΔΣ και ΕΔΠ της ΑΝΟΛ ΑΕ κ. Διονύσιου Μπαλιούκου και του Γενικού Διευθυντή της κ. Ν. Θεοφιλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα του Προέδρου της ΑΝΟΛ ΑΕ για την δυνατότητα αύξησης του ποσού πρόσθετης υπερδέσμευσης που είχε κατανεμηθεί στην εταιρεία για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER.

Μετά από την εποικοδομητική συζήτηση, το αίτημα έγινε δεκτό από τον Γενικό Γραμματέα και την ηγεσία του Υπουργείου και θα κατανεμηθούν πρόσθετοι πόροι στο Πρόγραμμα του Νομού, ώστε να ενταχθούν νέα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή.

Ο πρόεδρος και ο βουλευτής Ηλείας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποδοχή του αιτήματος και ευχαρίστησαν τον Γενικό Γραμματέα και την πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου για την άμεση ανταπόκριση.

Το νέο ποσό θα προκηρυχθεί άμεσα και θα ενταχθούν νέα επενδυτικά σχέδια που πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2025.

Κρέστενα 2-2-23

Για την ΑΝΟΛ ΑΕ

Μπαλιούκος Διονύσιος

Πρόεδρος ΔΣ & ΕΔΠ LEADER

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]